30 augustus 2024 Ossendrecht - Bilbao

31 augustus 2024 - Bilbao, Spanje

Leuk leuk, we kunnen weer vertrekken! We hebben besloten vanaf thuis met bus en trein naar Zaventem te reizen, leuk gewoon te voet thuis vertrokken naar de bushalte een paar km verderop waar we op de bus naar Belgisch Putte kunnen stappen.

In Ossendrecht wachten op de bus
Best gek om zo in je eigen omgeving met volle bepakking te vertrekken, en als redelijk “bekende” Ossendrechtse al snel een praatje met een tegenligger, daarna snel naar de bushalte en de grens over. Met de snelbus naar Antwerpen, altijd leuk mijn dichtstbijzijnde lievelings stad!
                Met de trein vanuit Antwerpen naar Zaventem✈️
Op het prachtige Eclectische station van Antwerpen even gewacht en toen met de trein naar Zaventem, daar heel lang gewacht op onze vlucht, ik ben altijd bang om te laat te komen…. Maar niet erg, mensen kijken is leuk😊Rustige vlucht en rond 19 uur landen we in Bilbao, daarna met de bus naar het centrum en te voet naar ons hotel. Honger honger dus weer op pad om te eten, niet Spaans maar Italiaans we hadden geen zin om ver te lopen….

Pizza zalm, heerlijk!
Een Italiaan waar geen kinderen welkom waren, opmerkelijk voor Spanje waar de kinderen tot laat op de avond mee op stap mogen, maar lekker rustig dus. Morgen om 8.30uur vertrekken we met de bus naar Burgos. Onze reis is tot nu toe vlekkeloos verlopen, op naar Santiago!

Op naar Santiago🍀

1. Angele van Dooren:
    Het begin is al goed !!
    Nu de weg vervolgen naar de eindbestemming Santiago de Compostella.
    Ik wens jullie heel veel succes!!
  2. Lia en William:
    Dank je!
  3. Elly Mol:
    Heel veel succes !!🥰
  4. Lia en William:
    Dank je Elly!
  5. Marie-José:
    1 september 2024
    Ook namens mijn moeder veel succes!
  6. Lia en William:
    Dank jullie wel!
  7. Petra Beijers:
    1 september 2024
    Goed begin, heel veel succes nog.
    Leuk om jullie zo te volgen.
  8. Lia en William:
    2 september 2024